Followers

welcome to my officially belogies :)

Monday, November 21, 2011

terbang ke langit

facebook is muka buku . my space is ruang saya . youtube is tiub awak . how about bluetooth ?
''GIGI BIRU''
hai,oke tak intro aku tadi? hehe . bosan gila lah cuti sekolah lama2 canie. kalau sekolah dapat jugak lah aku pegi sekolah , belajar rajin2 , menuntut ilmu dengan gigih sekali , menipu orang dua kali , haha . takdak makna lah aku rajin cengtu . oke dah . keja aku musim cuti nie , bangun pagi buat muka rindu nak pegi sekolah padahal sikit pon taklah . saja nak tunjuk rajin depan orang . biar satu rumah puji aku . haha . jahat tak ? taklah aku tipu ja . ha nie lagi satu keja aku , sign in blog , pastu update tuleh merapu2 macam bagus sangat . biarlah blog aku suka hati aku lah . k lah peace and cut . assalamualaikum dan salam satu malaysia .
*semangat kebangsaan tiba2*


=)

Saturday, November 19, 2011

seloka 3mt1

assalamualaikum hello everybody,
dari 3mt1 kami mari,
ingin berkongsi gelagat guru kami,
pada guru jangan terasa hati.

seloka kami syok-syok sendiri,
sekadar untuk buat semua happy,
sudahlah jangan buang masa lagi,
seloka ini kita selami.

orangnya sporting bergaya sekali,
group LNF panggilnya 'mummy',
gurau sendanya kami dah lali,
Pn saadiah guru kelas kami.

berkaca mata garang sekali,
bila dia mai senyap sunyi kelas kami,
"taaakkk serik-serik!!!" tanda dia angry,
guru math kami cikgu tarmizi.

ustazah muniroh mengajar agama,
marahnya tak pernah bergema,
"nahii hee" trademark dia,
student klas dia anggap member ja.

guru tercomel yang kami ada,
mengajar BM santai besahaja,
"aku hawin kot tingkap satgi!!" dah jadi biasa,
ustazah azizah dialah orangnya.

tak pernah miss masuk kelas kami,
subjek SC dia ajari,
"hmm x payah fikir lah tak masuk exam nie"
cikgu masziana sentiasa di hati.

"matlamat hidup" intro di beri,
cikgu abu hassan gelaran diri,
subjek dia ajari mencabar sekali,
tentulah sejarah apa lagi.

hari-hari mesti bawa dictionary,
itulah peringatan yang selalu di beri,
"who's talking in Bahasa ? 2 kupang mali!!"
mss ng guru english kami.

sekian sahaja dari kami,
pada guru maafkan kami,
apa yang di ajari harap diberkati,
terima kasih cikgu ucapan di beri.



3MT1
-sweet memories-
;)

Friday, November 11, 2011

aku ada blog baru

jeng3...aku sedang mengatur langkah meninggalkan blog aku yang lama lagi hudoh tu..meluat aku tengok..eceyy..macam blog nie cantik plak..serabut ada laa..takda lah sebenanya blog lama tu aku lupa paswed daa..hihihi..nie semua gara2 nabila senget 2.dia lah punca aku terlupa paswed nie..cey takda lah dia xda kena mengena dalam hal nie..kesian dia xpasai2 kena tuduh,padahal dia kat umah dok main hambat2 ngan adik dia xtaw apa2 pon..

dia memang hari2 main hambat2 ngan adik dia..setiap kali aku p umah dia mesti tengah kena hambat ngan adik dia..hudoh tengok dia lari..hahaha..takda lah aku tipu lagi..k lah peace and cut..assalamualaikum..